úterý 5. dubna 2016

Moje lásky Nike Roshe One Premium aneb testování terénu

Boty....taková ta lehká závislost skoro každé ženy, dívky, holky, paní, no ne? :) Musím se přiznat, že u mě to až tak moc nebylo, ~ tzn., ne lehká závislost, jen tak lehoučká :) ~ až teď nějak, v poslední době, mi trochu přeskočilo. Ano, i já, obyčejná to žena jsem se stala obětí týhle nevyléčitelný choroby. ~ chudák já, co já, spíš můj botník :) ~ Ani ne tak lodičky a boty na podpatku, jako na to pohodlíčko. To víte, už nejsem nejmladší, je potřeba začít své nohy hýčkat.

A jak se dostaly do mého šatníku právě tyto 2ks béžového semiše v kombinaci se zlatým doplňkem, kde tečky zobrazují znak fajfky? ~ jednoduše řečeno boty Nike ~ Naše cesta byla celkem dlouhá a trnitá, neboli nejdřív je předběhly mé dlouho chtěné růžové Timberlandy, které jsem si vysnila na zimu. Jelikož máme s mou kamarádkou Markét dost stejný vkus ~ nene dost ne, spíš úplně :) ~ koupily jsme si překvapivě ty samé. Zatímco já byla v Německu, ona nelenila a v posledních dnech slev našla tyto boty poslední v našich velikostech. ~ od té doby věřím na osud ~ I přes velkou výraznost těchto bot, nám ani trochu nevadilo, že budeme skoro úplně stejné.

A je to tu, přišel den D a já si poprvé vzala tuto extravaganzi na sebe. Cítila jsem se skvěle a divně zároveň, něco tu nehrálo, taková neparnost jako je jedna bota o číslo a půl větší než druhá, to bude asi ta divnost. Ano přátelé, happy ending se nekonal, samozřejmě k mému velkému štěstí mi nabídli vrácení peněz či výběr jiných. Naštvaně jsem si vzala výplatu a odešla. Byla jsem smutná, na pokraji zhroucení, ~ trochu přeháním, ale co musím udělat trochu drama :) ~  ale jejich náhrada na sebe nenechala dlouho čekat.

Věříte na lásku na první pohled? Já už jo, stalo se to na internetu a bylo to rychlý. Nákup topánků nakonec proběhl v kamenném designovém obchodě značky Fresh Labels. Probíhá zde prodej velice unikátních věciček všeho druhu, které nejsou k dostání v běžných obchodech či e-shopech. ~ prostě stylovky ~ Kdo ještě nebyl, určitě zavítejte do ulice Panská 9, Praha 1 či do ulice Zelená 2870, Teplice. Pokud ne osobně, mají i skvěle zvládnuté webové stránky, kde najdete vše a možná ještě víc. http://www.freshlabels.cz

Tak a teď k testování terénu těchto mých lásek. Holky prošly sprejovou ochranou ~ hlavně proto, že až se hned ušpiní nebo odřou, tak abych si mohla říct - udělala jsem vše ~ a po pár krocích jsem věděla, že už je nechci nikdy sundat. Tak pohodlné jsem ještě neměla. Jsou lehoučké, jsou světlé, ale ukázaly se velice silnými a odolnými. Vůbec jsem je nešetřila, zvládly velké množství různorodého terénu. Takový to když dáte celou procházku a pak máte tou čistou světlou semišovou špičkou odbrzdit kočárek a ta ne úplně blýskající se brzda se na ní obtiskne. :) to je pocit k nezaplacení.

A kde že se všude dnes prošly? Mrkejte  :)

Vaše BYLYLU





































SHARE:

2 komentáře

Unknown řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Unknown řekl(a)...

Nechapu, proc si nekdo kupuje Loap a podobne, kdyz na ten teren jsou jak delany svetly semisky od Nike :-D Btw, od akce "Timberland" uz obe boty pomeruju :-D

© byLylu. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig