úterý 27. září 2016

SMILE vlhčené ubrousky Baby 0+ aneb pro ty naše miláčky jen to nej ~ L ~

Ahoj holky, možná i kluci, no prostě všichni co rádi čtete ty mé výlevy, žvásty, skvělé rady, neodolatelné inspirace a dech beroucí tipy a recenze na cokoli. Prožívala jsem krásné období léta, ale má spisovatelská část období temna a zatracení, až to vypadalo, že by se snad už neprobudila. Ale kdo čte tento článek, tak již ví, že se to co? No nestalo, probrala jsem ji, stálo to pár facek, studené vody a nadávek, ale povedlo se. Nyní je můj plán následující ~ je to takové menší předsevzetí, i když trochu předčasné, no budiž ~ Od teď chci pro vás psát minimálně 4 články týdně, což znamená, článek obden, což může znamenat dva dny po sobě a dva dny pauza, nevylučuji také 4 dny po sobě, pak pauza a může se i stát, že to bude každý den, no tož uvidíme.

Rozhodla jsem se články rozdělit do dvou kategorií na takzvané SHORTY a LONGY, ~ česky - kratší a delší, pro ty co by náhodou nevěděli ~ Každý příspěvek tedy bude v nadpisu označen ~ S ~ nebo ~ L ~. Ti chytří, ~ tedy hlavně ti, co si to teď čtou ~ budou samozřejmě ve výhodě. Ti ostatní snad časem pochopí :)

A jako svůj první článek po takové době bych ráda začala jednou recenzičkou.
A jsou tooooooo SMILE vlhčené ubrousky Baby 0+ neboli vhodné na dětský zadeček, ruce, no prostě všechno upatlané aneb velké to téma pro nás maminy.
Jsou s přírodním výtažkem heřmánku a aloe vera, vyrobeny z přírodní bavlny, neobsahují alkohol, jsou hypoalergení, mikrobiologicky testované v Německu. ~ no prostě parádní, pro naše miláčky jen to nejlepší přece ~ Jsou vyrobeny už pro ty, co jsou na světě jen pár minut, což symbol 0+ asi dost vystihuje. :)

Jako velké plus dávám mooc příjemné vůni :) ~ což asi nejvíce oceníte hlavně u dětského pozadí ~
Musím přiznat, že je na cestách používám na utření pusinky, nebo rukou, což jsem dělala obecně  s vlhčenými ubrousky nerada.

Jsou různé barvy, což rozlišuje jejich počet. Modré mají 100ks, zelené 72ks, oranžové 60ks a jsou i menší na cesty 24ks.

Jako záchranu mám v kabelce od této značky hozené ubrousky z olivového oleje. Pro mě, trpící na suché ruce hlavně v období podzimu a zimy, jsou ještě významnější a asi nemusím popisovat, když si zrovna nemám kde umýt ruce nebo si je jen potřebuju osvěžit.

Cenově jsou velice dobře dostupné, dokonce je na ně teď nějaká slevička, tak zkuste. :)

Koupit je můžete na www.prodeti.cz, kde najdete další vychytávky a milion věciček, které samozřejmě všechny potřebujeme, jak jinak, pro ty naše miláčky.

Tak to už bude vše v tomto longu a já jdu objednávat.

Vaše BYLYLU


















SHARE:

Žádné komentáře

© byLylu. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig