neděle 28. února 2016

Benediktská vejce aneb víkendové obžerství

Je nedělní ráno a na scénu přichází naše obvyklé víkendové snídaňové obžerství. ~ někdy se prasit musí ~ Přes týden tomu moc nedáme, znáte to, není čas, takže víkend to jistí. Je to spíš snídaňo-svačino-obědo-svačina vzledem k tomu množství, co spořádáme. ~ jinak se samozřejmě snažíme držet dietu a jíst zdravě ~

Na přípravě těchto rituálních snídaní se nejvíc vyžívá můj muž a nikdo nesmí vstoupit do jeho kuchyňského koutečku. ~ což mi teda hrozně vadí sedět, čekat a nic nedělat ~ Na druhou stranu z toho mám lehce hrůzu, vždycky u toho chudák chytá nervové záchvaty, když třeba nemůže něco najít, nebo něco co zrovna nejvíc potřebuje je v myčce, přeteče mu voda z hrnce a nebo se mu prostě něco nepovede. ~ to je z toho asi to nejhorší, nastane chvíle ticha a naběhlá žíla je vidět přes celou místnost :) ~ Nenápadně to z bezpečné vdálenosti pozoruju a radši dělám, že neslyším a nevidím. Nechtějte vědět co se stane, když tam ve chvíli nepozornosti vběhne náš malý ničitel a chce si s tatínkem hrát, okamžitě za ním běžím s hrůzou v očích aaaaaa nic, přežil to, je to přece jeho miláček co může vše, ufff :)

Dnešní ňamka je benediktská vejce podávaná na chlebíku z ovesných otrub a bíleho jogurtu. Kuchyň vypadá jako po přípravě 4 chodového menu pro 10 osob, ale co, výsledek stojí za to a víte co? On si to chce i uklidit, no není to boží?

A jak si užíváte snídaně ve volnu vy? :)

Vaše BYLYLU










SHARE:

1 komentář

Unknown řekl(a)...

Jmenuji se vtěrka a zvu se k vám na snídani :-)

© byLylu. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig