čtvrtek 3. března 2016

Boby aneb jak schladit rozjeté dítko

Píše se úterý 1. 3. 2015, venku nic než bílo a a naše malé totálně znuděné nevináťko lítá po baráku a otvírá, mačká a vyndavá snad úplně všechno, co může. ~ Hlavně teda kam jeho 81cm vysoká postavička dosáhne, je to asi tak, že věci na stole musí být uprostřed, pokud je chci ještě někdy vidět ~ Přemýšlím co na něj vymyslet a při pohledu z okna mám jasno, ~ ne že by se mi chtělo, ale už to s ním doma fakt nejde vydržet ~ "Hurááá, jde se bobovat", volám na Maxe, no a jeho nejvíc nejznuděnější pohled radši ani popisovat nebudu, takové to "fakt matko, jako zábava?".

Berem pekáč, oblečení, ~ teda spíš to další půl hodinku soukám na zrudlé, skoro nedýchající, slušně vymrzené a už spocené miminko ~ a jdem na to.

Tak si tak chodíme po zahradě a že by z toho byl nějaký odvařený, to se teda rozhodně říct nedá. Aaaaa pozor, miminko se začalo usmívat, když maminka popoběhla. Po půlmaratonu na zahradě jsem začala litovat každé vrstvy navíc a vůbec tohodle skvělého nápadu. ~ Tažná kobyla v zimní srsti hadr ~ Ba ne, pro ten jeho šťastný výraz, kdy jsou mu vidět všechny zoubky co zatím má, bych tam běhala třeba celý den. :) ~ no dobře, zase si tak fandit nebudu, dala bych jen to, co by mi má minimální fyzička dovolila, ale cítila jsem se, jako bych fakt mohla tahat do noci ~.

Pro ty z vás co ještě plánují hory s mimčem a boby nemají, nebo by třeba chtěli změnu, nemůžu nedoporučit :) Boby mají závoďácký look, na sedáku je protiskluz, zadní část je příjemně vyšší, velký plus je, že se dá mimčo připoutat a rukojeť je pohodlná do ruky, takže za mě jedině 10,5 bodů z 10. My kupovali v Intersportu. :) ~ jo a vřele doporučuji sehnat nějakou oběť (manžel, přítel postačí) ať to pak nervete sami, je to mnohem větší prča, když pro změnu chroptí pan alfa samec :) ~

http://katalog.intersport.cz/product/alpen-gaudi-bambino-baby-bob-0725023

A co děláte v bílých dnech vy? :)

Vaše BYLYLU




















SHARE:

1 komentář

Unknown řekl(a)...

My v bílé dny podléhá maso bílým vínem :-)

© byLylu. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig