neděle 6. března 2016

Creperie U Slepiček aneb láska toho nejmenšího se začíná projevovat

Takový ten pocit, kdy čekáte 18 měsíců než se vaše nejmenší z nejmenších rozhodne dát vědomou pusinku nebo objetí. To je asi ta největší provize od mini šéfa za tu náročno-šťastno-nervovo-bláznivou šichtu. Maxík je "antitulící", což znamená, že má objetí či jakýkoli dotek v blízkosti jeho soukromého prostoru vždy skončilo se škrábanci na tváři a skoro vypíchlým okem, ~ mým, samozřejmě ~ ano, až takové klidné a a milující miminko to je. Ale kdo si počká, ten se dočká, ledové princátko začíná roztávat a sám od sebe se přijde pomazlit a dávat pusinky. ~ Joooo, vyhrála jsem :) ~

A dokonce to dal i na veřejnosti a to v mém, díky tomu teď ještě oblíbenějším místečku v Creperii U slepiček v Průhonicích. Nevím, zda znáte tuto příjemně rodinnou restauraci ve francouzském stylu, ale pokud ne, musíte poznat. Máte rádi atmosféru francouzského venkova? Tak šup, šup, tady ji načerpáte na stopro. Ten interiér je prostě boží!!
V nabídce najdete francouzské speciality, slané a sladké palačinky ~ na tom si ujíždíme my :) ~ , sýrové fondue, domácí limči, no prostě ňaminy. Palačinky je možno i z bezlepkové či bretaňské mouky.
Pro ranní ptáčata je zde snídaňové menu a věc které se snažím odolávat doma, ale tady to fakt nejde ~ kruci ~, je čerstvé, na místě upečené pečivo a croissanty :)

Míst k sezení není tolik, což tomu dodává ještě větší kouzlo, doporučuji proto raději rezervaci.
Maminky určitě ocení přebalovák ~ ano, i taková celkem pro nás důležitá věc není skoro nikde a že my už toho prošli dost ~
Jsou zde připraveni i na čtyřnohé miláčky.
V létě se dá sedět i venku a zahrada nabízí altán s grilem pro společenské akce a netradiční minigolf.

Takže tak, zajeďte, zkuste a potěšte své chutě zase trochu jinak :)

http://www.uslepicek.cz/uvod

Vase BYLYLU















SHARE:

Žádné komentáře

© byLylu. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig